PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Κορτ!


Την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, καθώς επισημοποίησε την απόκτηση του Νταβίντ Κορτ.

Νταβίντ Κορτ και επίσημα στον Ατρόμητο!

Ο Πολωνός κεντρικός χαφ που είχε υπογράψει προ δύο ημερών το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες είναι και τυπικά παίκτης των «κυανολεύκων», υπογράφοντας για 2,5 χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του peristerinews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος ήταν βασικός με τη Βίσλα Κρακοβίας, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του συλλόγου, ο Νταβίντ Κορτ εκθείασε τη νέα του ομάδα τόσο για τις συνθήκες που συνάντησε, όσο για τον επαγγελματισμό της.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του Πολωνού μέσου, Dawid Kort.

Ο 23χρονος μέσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, όπου τη φετινή χρονιά είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Βίσλα Κρακοβίας έχοντας σε 20 συμμετοχές 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Dawid Kort βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Kort έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Πολωνίας και οι συνθήκες που συνάντησα στον Ατρόμητο με κάνουν πολύ χαρούμενο αφού θα δουλέψω σε μια ομάδα με μεγάλο επαγγελματισμό και ιδανικές εγκαταστάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα.

Ανυπομονώ για την πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα ώστε να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της».

Ο Dawid Kort αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον επιθετικό με κύριο χαρακτηριστικό του την εξαιρετική τεχνική του και την ακρίβεια στις πάσες.

Θα φορέσει το νούμερο «22».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment