PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία τράπεζας στη Λεωφόρο Αθηνών


Επίθεση στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αθηνών πραγματοποίησε η ομάδα Ρουβίκωνας το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα, η ομάδα επιτέθηκε με βαριοπούλες στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φορώντας κράνη και κρατώντας βαριοπούλες έσπασαν τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του κτηρίου.

Έπειτα, εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις ενώ εντύπωση προκαλεί ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο βρίσκεται το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανάληψη της ευθύνης από τον Ρουβίκωνα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τους πλειστηριασμούς. Η μάχη εναντίων όσων επωφελούνται, επιδιώκουν και πραγματοποιούν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Και όσο το κράτος και το κεφάλαιο κινούνται προς την κατάργηση της προστασίας των εστιών των φτωχών, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο «Ρουβίκωνας», σε κείμενο ανάληψης ευθύνης.

Και συνεχίζει, σε άλλο σημείο: «Οι τράπεζες δεν μπορούν πλέον να περιμένουν άλλο. Ο νόμος Κατσέλη έφαγε τα ψωμιά του, ήρθε η ώρα να δούμε και στην Ελλάδα σκηνές αθλιότητας σαν της Ισπανίας με τον στρατό του κράτους να πετάει οικογένειες στον δρομο.

Σήμερα μάλιστα είδαμε τέτοιες εικόνες στα Πετράλωνα όπου αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και πέταξαν έξω δύο ηλικιωμένους συλλαμβάνοντας μάλιστα και γείτονες που διαμαρτυρήθηκαν».

«Ξεκινάμε πάλι στοχοποιώντας την Εθνική που πρωτοστατεί στους πλειστηριασμούς (χωρίς φυσικά να υπολείπονται και οι άλλες σε μερίδιο ευθύνης). Η τράπεζα αυτή θησαυρίζει από τους πλειστηριασμούς και δεν το κρύβει. Έχει φτιάξει μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, την “realestateonline” η οποία δεν ενημερώνει απλά για το νομικό καθεστώς των ακινήτων που πλειστηριάζονται, αλλά δίνει αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες των ακινήτων παρακάμπτοντας τις δυσλειτουργίες που υπήρχαν σε παλαιότερες αντίστοιχες πλατφόρμες. Οι ζωές ατόμων και οικογενειών βγαίνουν στο παζάρι, τα κοράκια συγκεντρώνονται», αναφέρει επίσης στο κείμενο του ο «Ρουβίκωνας»

«Ή θα τους αναγκάσουμε σε αναδίπλωση ή που θα βλέπουμε κάθε μέρα θεάματα σαν το σημερινό στα Πετράλωνα», τονίζει ακόμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment