PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής με χειροβομβίδα


Επίθεση με χειροβομβίδα πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές τα ξημερώματα κοντά στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας οδηγός ταξί, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο σημείο έχουν μεταβεί πυροτεχνουργοί για να περισυλλέξουν τα υπολείμματα της χειροβομβίδας.

Πληροφορίες ανέφεραν πως η ΕΛΑΣ δεν είχε λάβει γνώση της επίθεσης, ενώ μυστήριο παραμένει αν οι αστυνομικοί του τμήματος αντελήφθησαν την επίθεση, καθώς έγινε 30 μέτρα από το τμήμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο athens.indymedia η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που έχει συλληφθεί για το «τρομοδέμα» στον Λουκά Παπαδήμο.

Σημειώνεται, πως ο Γιαγτζόγλου πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας επειδή τον μετήγαγαν στις φυλακές Λάρισας από τις φυλακές Κορυδαλλού, κάτι που προκάλεσε και αναστάτωση μέσα στον Κορυδαλλό.

«”Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε.

Σε ένα κόσμο που παρουσιάζει τα ήθη ως ένα χώρο της εξουσίας και του νόμου, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη ηθική διάσταση από την εξέγερση, το ρίσκο, το όνειρο. Η επιβίωση στην οποία είμαστε φυλακισμένοι, είναι άδικη επειδή κακοποιεί και ασχημαίνει”

Massimo Passamani

Τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας(από Κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment