PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση σε καθηγήτρια του Παντείου


Επίθεση στο γραφείο της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δέχτηκε η καθηγήτρια και διευθύντρια του μεταπτυχιακού εγκληματολογίας, Χριστίνα Ζαραφωνίτου, από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Η ενέργεια εντάσσεται στο μπαράζ επιθέσεων και παρεμβάσεων κάθε είδους, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Κωνσταντίνο Γιατζόγλου, ο οποίος κρατείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και κάνει απεργία πείνας και δίψας, μετά την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στην Λάρισα.

Για την επίθεση αναρτήθηκε και κείμενο σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι η επίθεση στην κ. Ζαραφωνίτου είναι η τρίτη ενέργεια σήμερα, για την μεταγωγή του Κ. Γιατζόγλου, μετά τις φθορές σε 11 καταστήματα στην οδό Ερμού τη νύχτα και την κατάληψη για λίγο της εφημερίδας Αυγή, το μεσημέρι.

Αντίδραση Γ. Καμίνη

Την καταδίκη του για τις επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών, σε καταστήματα στην Ερμού και στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας του Παντείου, Χριστίνας Ζαραφωνίτου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι για μια ακόμη φορά, ουδείς συνελήφθη. «Τον λόγο τώρα έχει μόνον ο πρωθυπουργός» τόνισε.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Για μια ακόμη φορά επιχειρήσεις και καταστήματα στην Ερμού έγιναν στόχος βανδάλων.

Για μια ακόμη φορά κουκουλοφόροι, καταστρατηγώντας το άσυλο, τρομοκρατούν και στοχοποιούν πανεπιστημιακούς για το επιστημονικό τους έργο.

Για μια ακόμη φορά, ουδείς συλλαμβάνεται.

Τον λόγο τώρα έχει μόνον ο Πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment