PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίθεση Π. Πολάκη κατά του Στ. Κυμπουρόπουλου


Στο «στόχαστρο» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον κ. Κυμπουρόπουλο, με αιχμή «την πρόσληψή του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ» και όχι «με κρίση από συμβούλιο».

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες» έγραψε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, με την οποία σχολίαζε ανάρτηση του κ. Κυμπουρόπουλου στην οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Νόμιζα ότι η αθλιότητα έχει όρια

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε:

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος» σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», πρόσθεσε o κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment