PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, στην οδό Δεληγιάννη 50, ενώ κατά την καταδίωξή τους, ένα από τα δύο οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με περιπολικό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστα άτομα προσέγγισαν με δύο οχήματα το κτίριο επί της οδού Δεληγιάννη 50, στην Αθήνα και αφού αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον 2ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έσπασαν την τζαμαρία και έριξαν στον εσωτερικό χώρο τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και καταδιώχθηκαν και στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των επιβαινόντων αστυνομικών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment