PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση αγνώστων στα γραφεία της ΚΕΔΕ


Επίθεση με αυγά και μπογιές στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), πραγματοποίησαν μετά τη λήξη των συλλαλητηρίων, το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου 30 άτομα.

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της ΚΕΔΕ, στην οδό Γενναδίου 8, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο εργάτη καθαριότητας στον Δήμο Ασπροπύργου.

«Δολοφόνοι άλλος ένας νεκρός εργάτης», «Κυβέρνηση και Δήμοι Δολοφόνοι», έγραφαν τα συνθήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι συγκεντρωμένοι ήταν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ωστόσο το προεδρείο της Ομοσπονδίας διαψεύδει ότι επρόκειτο για εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι διαδηλωτές πριν αποχωρήσουν ανάρτησαν για λίγα λεπτά πανό απέναντι από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, φώναξαν συνθήματα, ενώ εκτόξευσαν αυγά και έγραψαν συνθήματα κατά των δήμων και της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι δύο εργάτες καθαριότητας του δήμου Ασπροπύργου, ενώ εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας πεζοδρομίων, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Ο ένας εκ των δύο αντρών που έχασε τη ζωή του ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και προσλήφθηκε με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ. Ο δεύτερος εργαζόμενος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment