PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επέστρεψε ο Ουάρντα, αλλά…


Μετάνιωσε, ζήτησε συγγνώμη από όλους και ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ατρόμητου εν όψει του ματς με την ΑΕΚ.

Το… background της υπόθεσης είναι γνωστό. Ο Αιγύπτιος στο δεύτερο ματς με την «Ένωση» για το Κύπελλο Ελλάδας, τη στιγμή της αντικατάστασής του ενήργησε περισσότερο σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, παρά των Περιστεριωτών και σαν κερασάκι στην… τούρτα μετά τη λήξη του αγώνα εξαπέλυσε μέσω των social media υβριστική επίθεση εναντίον των «κιτρινόμαυρων».

Η τιμωρία του Ατρόμητου ήταν άμεση, αφού τον άφησε να προπονείται μόνος του για δύο εβδομάδες, ωστόσο η στιγμή της επιστροφής του έφτασε.

Αυτό συνέβη, καθώς πριν από τη σημερινή διπλή προπόνηση, ο ίδιος μπροστά σε όλους ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα και τους συμπαίκτες του και μάλιστα ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, δείχνοντας ότι έχει αντιληφθεί τα συνεχόμενα… αυτογκόλ που έβαλε στις 26/2, πληγώνοντας πάνω από όλα τον ίδιο και την καριέρα του.

Οι συμπαίκτες του δεν του κρατούν κακία, καθώς γνωρίζουν από πέρυσι τι χαρακτήρας είναι με τα καλά του και τα αρνητικά του, τον υποδέχθηκαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα θεωρούνται περασμένα ξεχασμένα, τουλάχιστον από τους οργανωμένους οπαδούς.

Από την πλευρά τους, έχουν από πέρυσι παράπονα για τη συμπεριφορά του και απλά το σκηνικό με την ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αν αποφάσιζαν εκείνοι, ο Αιγύπτιος ήταν σίγουρο ότι δεν θα ξαναφορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου, αλλά αυτή τη στιγμή, από τη δική της μεριά και η ομάδα προσπαθεί να «ζυγίσει» κάποια πράγματα, αφού ούτε θέλει να χαλάσει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο με το κομμάτι των οπαδών, αλλά ούτε και να «χαντακώσει» τον Ουάρντα.

Το δεδομένο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα… Στον Ατρόμητο θεωρούν και λογικά ότι η ομάδα δεν καίγεται από τον Ουάρντα για να πάρει τουλάχιστον τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Απόλλωνα (εντός) και να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα. Ωστόσο, βάζουν μπροστά τον ανθρώπινο παράγοντα και δεν θέλουν να ρισκάρουν το οτιδήποτε με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του 24χρονου, όσο τουλάχιστον αυτός είναι στη διάθεσή τους.

Τώρα σε ό,τι αφορά το καίριο ερώτημα: Θα παίξει ο Ουάρντα με την ΑΕΚ;

Όποιος πει ότι έχει κατηγορηματικά απάντηση σε αυτό το ζήτημα, τότε ή είναι ψεύτης ή δεν ξέρει καθόλου τα δεδομένα της υπόθεσης. Όλα τα γεγονότα είναι πολύ νωπά και μεγάλο λόγο σε αυτή την απάντηση θα έχει ο Νταμίρ Κάναντι, που ούτως ή άλλως, αυτός είναι που αποφασίζει για όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο Αυστριακός έχει πάνω του μια μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει, αλλά το πιθανότερο είναι ένα…

Ακόμα και αν συμπεριληφθεί ο Ουάρντα στην αποστολή για το ματς της Κυριακής, κατά 80% θα είναι στον πάγκο και όχι στη βασική ενδεκάδα, αφού ούτως ή άλλως ο Αυστριακός θέλει όποιον παίκτη έχει βασικό στα πλάνα του, να έχει πραγματοποιήσει 7-10 μέρες προπονήσεις κανονικού προγράμματος, όταν έχει λείψει καιρό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment