PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλα τα σχολεία του Περιστερίου


Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά σε συνεργασία με την «Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε» για την επέκταση του δικτύου σε όλες σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Περιστερίου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος συμμετείχε σε ειδική σύσκεψη με την διοίκηση της “Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε”, όπου εξετάστηκαν οι δυνατότητες και τέθηκαν οι βάσεις για την επέκταση του δικτύου διανομής στο Περιστέρι.

Στη σύσκεψη με τον κ. Θεοδωράκο συμμετείχαν οι κ.κ. Δημήτριος Παπακώστας, Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Ντρούκας, Διευθυντής Ανάπτυξης Υποδομών, Ιερόθεος Κουφής, Διευθυντής Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Υποδομών, Χρήστος Χασαπόπουλος, Μηχανικός Σχεδιασμού Υποδομών, Δημήτρης El Sami, Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Γιώργος Λάμπρου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εκτός από τα σχολεία, με γοργούς ρυθμούς θα προχωρήσει η επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου και σε όλη την πόλη, ώστε όλο και περισσότεροι κάτοικοι του Δήμου Περιστερίου να απολαύσουν τα οφέλη της χρήσης του.

Το φυσικό αέριο είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, είναι ελαφρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα απομακρύνεται άμεσα. Είναι άοσμο αλλά προστίθεται χαρακτηριστική οσμή για την ανίχνευση πιθανής διαρροής του. Είναι οικολογικό καθώς παράγει πολύ λιγότερους ρύπους από τα υπόλοιπα καύσιμα. Το φυσικό αέριο άλλαξε πολλά στην καθημερινότητα των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment