PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα Σάββατο στο Περιστέρι


Ο Δήμος Περιστερίου έχει φορέσει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς και αισιοδοξίας.

Εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ με εορταστικά παιχνίδια και εκδηλώσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό καραβάκι, το “Σπίτι του Αϊ Βασίλη” και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!!!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

12.00-13.00 Θεατρική Παράσταση “ο Πινόκιο”. Η πιο γοητευτική κλασική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται στην πλατεία. Τα παιδιά θα ψάξουν χαμένους θησαυρούς, θα πιάσουν ιπτάμενα μπαλόνια, θα γίνουν μικροί μάγοι, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν όσο ποτέ στην πιο διαδραστική παράσταση της χρονιάς – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

12.00-19.00 Ο Αυγουστός ο Καλύτερος Ζαχαροπλάστης του Άγιου Βασίλη υποδέχεται τα παιδιά με μπρίο, κέφι και όρεξη για παιχνίδι – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

12.00-20.00 O Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του υποδέχονται τα παιδιά φωτογραφίζονται και γράφουν τα γράμματά τους – 1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – 9 ΜΟΥΣΕΣ.

13.00-14.00 Μεγάλος Διαγωνισμός Σοκολάτας. Διαδραστική Παράσταση – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

18:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ CHRISTMAS JAZZ EXPERIENCE. Μπάντα τζαζ μουσικών. Ένα εορταστικό ταξίδι στη “Χριστουγεννιάτικη Τζαζ” ένα είδος που έχει αναπτυχθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων και μας παραπέμπει στον τρόπο που γιορτάζονται τα Χριστούγεννα στις μεγάλες πρωτεύουσες και πόλεις του κόσμου – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

5:30 μ.μ. – 7 μ.μ. Προβολή παιδικής ταινίας “Το μαγικό σπίτι”, Κινηματοθέατρο Κ. Γαβράς

8:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ. Προβολή της ταινίας “Το νησί / Ostrov”, Κινηματοθέατρο Κ. Γαβράς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment