PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εορταστικές εκδηλώσεις σήμερα Κυριακή στο Περιστέρι


Ο Δήμος Περιστερίου έχει φορέσει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς και αισιοδοξίας.

Εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ με εορταστικά παιχνίδια και εκδηλώσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό «Περιστέρι») με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό καραβάκι, το «Σπίτι του Αϊ Βασίλη» και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!!!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

11.00  Παιδική θεατρική παράσταση “Καλικαντζαροζαβολιές”. Με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα γίνουν μέρος μιας πολύ όμορφης Χριστουγεννιάτικης ιστορίας από το θέατρο “Μορφές Έκφρασης”. – Κινηματοθέατρο “Κ. Γαβράς”

11:00-14:00  Διαδραστικό παιχνίδι – Καραόκε. Ο Πανατόνε ο αρχιφωτογράφος του Άγιου Βασίλη εξιστορεί την ιστορία της σοκολάτας και της καλύτερης συνταγής με την βοήθεια της Μπάντας της Σοκολατένιας Φούσκας και κάνουν καραόκε με τα παιδιά – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

12:00-20:00  Ο Αυγουστός, ο Καλύτερος Ζαχαροπλάστης του Άγιου Βασίλη υποδέχεται τα παιδιά με μπρίο, κέφι και όρεξη για παιχνίδι – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

12.00-20.00  O Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του υποδέχονται τα παιδιά, φωτογραφίζονται και γράφουν τα γράμματά τους – 1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – 9 ΜΟΥΣΕΣ.

12.00-13.00  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ”. ​To κλασικό παραμύθι ξεδιπλώνεται στους μικρούς και μεγάλους θεατές στην κεντρική σκηνή της Χριστουγεννιάτικης πλατείας.

18.30  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συλλόγου “ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ”.  Επιμέλεια: Κώστας Ανδριανόπουλος – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment