PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομου διαδικτυακού στοιχηματισμού


Υπόθεση διενέργειας τυχερών παιχνιδιών και παράνομου διαδικτυακού στοιχηματισμού, εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα σε ιστότοπo κοινωνικής δικτύωσης, εντοπίστηκε σελίδα, στην οποία ο διαχειριστής της καταχωρούσε προγνωστικά για δήθεν «στημένους» αγώνες, έναντι αμοιβής.

Για την χρηματική του αμοιβή ζητούσε κωδικούς προπληρωμένων καρτών, ενώ συχνά επικαλούνταν ότι διαθέτει πληροφορίες για την έκβαση των αγώνων, μέσω διαφόρων πηγών από το χώρο του ποδοσφαίρου ή μέσω στοιχηματικών εταιρειών, για πολλές εκ των οποίων ισχυριζόταν ότι προέρχονται από το εξωτερικό.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, και από την έρευνα προέκυψε ότι διαχειριστής της σελίδας ήταν ένας 19χρονος, ενώ σε αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο.

Από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά μέσα που βρέθηκαν, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment