PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 85χρονου στα Σεπόλια


Υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα 85χρονο, που διαπράχθηκε στις 14-4-2019 στα Σεπόλια, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 85χρονος είχε βρεθεί τραυματισμένος στη μονοκατοικία όπου διέμενε στα Σεπόλια και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Από την νεκροψία-νεκροτομή που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου, απότοκου κακώσεων συνεπεία ξυλοδαρμού.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και την αξιοποίηση των εργαστηριακών ευρημάτων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, δράστες ήταν ένας 39χρονος αλλοδαπός, ήδη έγκλειστος σε φυλακές, καθώς και ένας ακόμη αλλοδαπός που αναζητείται.

Όπως πρόεκυψε από την έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 26-4-2019, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, για απόπειρα κλοπής-διάρρηξης σε οικία. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του 39χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment