PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εξιτήριο την Τετάρτη – Νίκες οι παμπαίδες


Τρεισήμισι ώρες διήρκεσε η επέμβαση αποκατάστασης χιαστού στον Γιώργο Τσιάκο σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο και δύο, στα δύο το Σαββατοκύριακο για το τμήμα παμπαίδων μπάσκετ του ΓΣΠ.

Τρεισήμισι ώρες διήρκεσε η επέμβαση αποκατάστασης χιαστού στον Γιώργο Τσιάκο σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο.

Η εισαγωγή του στο χειρουργείο έγινε στις 8:30 και η επιστροφή του στο δωμάτιο στις 12:00.

Ολα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα για τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του και τα αδέλφια του Ηλία και Ανδριανή.

Η επέμβαση χαρακτηρίστηκε απόλυτα επιτυχημένη. Από το Ιατρικό Κέντρο ο Τσιάκος αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση Γιώργο.

Μαγνητική ο Βαγγέλης

Ο επίσης τραυματίας (από το All Star Game) Βαγγέλης Μάντζαρης ένιωθε σήμερα τον ώμο του πολύ καλύτερα, όμως θα υποβληθεί στις 19:30 σε μαγνητική τομογραφία ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για την κατάστασή του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε σήμερα το πρωί στις υποχρεώσεις του, έπειτα από πέντε ημέρες ταλαιπωρίας λόγω αμυγδαλίτιδας.

Δυο νίκες οι παμπαίδες το Σαββατοκύριακο

Δύο, στα δύο το Σαββατοκύριακο για το τμήμα παμπαίδων μπάσκετ του ΓΣΠ το οποίο κέρδισε τους αγώνες του τόσο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ (με αντίπαλο τον Τρίτωνα Σεπολίων), όσο και στο τουρνουά του Νικηφόρου (με αντίπαλο την Προοδευτική).

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ: ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΤΡΙΤΩΝΑΣ 33-14

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γλυκός): Τζαμουράνης 7, Χαραλαμπόπουλος 4, Φότο, Μίαρης, Τζίβας 2, Ξυπνητός Χ. 2, Παπαδόπουλος, Πάρδος Μ. 2, Σκουλίδας 12, Γαλάνης, Σαραντόπουλος 2.

Τουρνουά Νικηφόρου: ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 40-27.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γλυκός): Τζαμουράνης 1, Χαραλαμπόπουλος 6, Φώτο 2, Μίαρης 1, Τζίβας, Αξαμπανόπουλος 7, Ξυπνητός Χ. 5, Παλατίνης 2, Σκουλίδας 14, Γαλάνης 2, Σαραντόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment