PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιτήριο πήρε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 15:45, μετά από νοσηλεία 12 ημερών ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν σε ΜΑΦ με κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 19 του μήνα, με ήπια συμπτώματα Covid-19, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Ο αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου.

Το μήνυμά του

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», είχε τονίσει τότε ο αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment