PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξερράγη κινητό στα χέρια 24χρονης στη Βέροια


Την έκρηξη κινητού τηλεφώνου στα χέρια της την ώρα που την καλούσαν και εκείνη προσπάθησε να το ανοίξει, κατήγγειλε 24χρονη από τη Βέροια, τονίζοντας ότι πρόκειται για συσκευή γνωστής εταιρείας.

«Σώθηκα χάρη στα αντανακλαστικά μου» τόνισε συγκεκριμένα η 24χρονη Α. Αμανατίδου, που περιέγραψε το περιστατικό μιλώντας στον ΑΝΤ1:

«Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε και πατούσα απ’ το πλάι το κουμπί. Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά. Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα».

Απλώς, συνέχισε η 24χρονη, «ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά από ‘δω και πέρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment