PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας


Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανακη, που πριν τρεις μήνες περίπου, έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανακη, που πριν τρεις μήνες περίπου, έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Οι πρώτες καταθέσεις σύμφωνα με το rethemnosnews, δόθηκαν στον ανακριτή. Πρόκειται γι΄αυτές των δυο ιατροδικαστών, που υπέγραψαν την νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης κοπέλας.

Ένας εκ τω ιατροδικαστών-ο κύριος Μπελιβάνης-, κατηγορεί το νοσοκομείο Ρεθύμνου –στο οποίο μεταφέρθηκε εκείνο το βράδυ η Στέλλα-, ότι υπήρξε καθυστέρηση στις αντιδράσεις των γιατρών.

Στην συμπληρωματική του κατάθεση, ο κύριος Μπελιβάνης αναφέρει ότι άργησαν να κινητοποιηθούν με αποτέλεσμα όταν ξεκίνησε η χορήγηση των φαρμακευτικών αντιδότων να είναι αργά για την 16χρονη Στέλλα, παρόλο που είχε πέσει ήδη σε κώμα.

Φως στα αίτια του θανάτου της Στέλλας, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του πραγματογνώμονα-ιατροδικαστή κύριου Κουτσάφτη, ο οποίος έχει αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες νοσηλείας της άτυχης Στέλλας. Αυτό θα αποτελέσει και το «κλειδί» της όλης υπόθεσης, καθορίζοντας την ακριβή ευθύνη του νοσοκομείου.

Ήδη κατέθεσαν για την υπόθεση (την Τετάρτη 20 Ιουλίου) η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, και δυο μέρες αργότερα κατέθεσε και ο πατέρας της που κατηγόρησε τους δυο νεαρούς ότι λειτούργησαν βάσει σχεδίου, ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες νοσηλείας της κόρης του.

Οι δυο νεαροί –φερόμενοι ως δράστες-, κλήθηκαν από τον ανακριτή να καταθέσουν την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο η κατάθεση τους δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο κύριος Αθανάσιος Μαρνέρης ήθελε να ακούσει πρώτα τους χαροκαμένους γονείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment