PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εξασφάλισε άδεια λειτουργίας για το κλειστό ο ΓΣΠ


Άδεια λειτουργίας διετούς διάρκειας εξασφάλισε η διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου για το κλειστό γήπεδο της ομάδας μπάσκετ, έπειτα από τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

Κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια κρίθηκε το κλειστό «Α. Παπανδρέου», έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε σήμερα (14/11) το πρωί στους χώρους του γηπέδου, από την αρμόδια επιτροπή.

Το «σπίτι» του ΓΣΠ, εκτός από τους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, κατέχοντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, φιλοξενεί καθημερινά και πάνω από 300 παιδιά των Ακαδημιών, που γυμνάζονται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί την πρόεδρο ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση, καθώς και τον Σταύρο Ντελέκο για την βοήθεια και την στήριξη τους.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον δήμαρχο της Πόλης μας, Ανδρέα Παχατουρίδη για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment