PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε συμμορία 66 πορτοφολάδων!


Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά 66 ήταν οι κακοποιοί της συμμορίας που είχε βάλει στο μάτι ανυποψίαστους πολίτες και ξάφριζε τα πορτοφόλια τους στους σταθμούς του ΗΣΑΠ το τελευταίο 6μηνο.

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά 66 ήταν οι κακοποιοί της συμμορίας που είχε βάλει στο μάτι ανυποψίαστους πολίτες και ξάφριζε τα πορτοφόλια τους στους σταθμούς του ΗΣΑΠ το τελευταίο 6μηνο. Με μια συντονισμένη επιχείρηση οι άνδρες της ασφάλειας τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Από τους συλληφθέντες οι 58 είναι αλλοδαποί που προέρχονται κυρίως της Βορείου Αφρικής, της Βαλκανικής Χερσονήσου, καθώς και της Μέσης Ανατολής και ο 8 Έλληνές. Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα κατά το τελευταίο εξάμηνο, έχει διαπράξει 101 κλοπές πορτοφολιών και άλλων αντικειμένων, καθώς και 18 ληστείες σε ανυποψίαστους πολίτες μέσα και έξω από σταθμούς του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου

Επίσης, είχε διαπράξει και 28 κλοπές σε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών ενώ από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί σε 12 διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων, διάφορα ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, 53,8 γραμμάρια χασίς, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κια 5.275 ευρώ.

Συγχαρητήρια Παπουτσή στην ΕΛ.ΑΣ

Με αφορμή την εξάρθρωση της εν λόγω σπείρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, συνεχάρη τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιανόπουλο, καθώς και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο.

«Συνεχίστε με προσήλωση στους νόμους του κράτους δικαίου. Συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών Ασφαλείας. Ο αγώνας ενάντια στην εγκληματικότητα είναι διαρκής. Εξάλλου αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών και η υποχρέωση της Ελληνικής Αστυνομίας να εγγυάται την ασφάλεια στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Η εποχή μας είναι ταραγμένη, βιώνουμε την οικονομική κρίση και την ύφεση, οι αιτίες ανάπτυξης της εγκληματικότητας είναι πολλές. Οι πολίτες για να ελπίζουν και να αισθάνονται ασφαλείς θέλουν να νιώθουν ότι οι δυνάμεις τις Ελληνικής Αστυνομίας είναι στο πλευρό τους σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση» δήλωσε ο Χ. Παπουτσής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment