PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα για διακίνηση κοκαΐνης


Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία και την Άρτα τέσσερα άτομα, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 50 ετών και δύο αλλοδαποί 34 και 38 ετών. Επιπλέον, στην ίδια επιχείρηση συνελήφθη και ένας 45χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 41χρονος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, ποσοτήτων κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα, τις οποίες παραλάμβαναν οι δύο αλλοδαποί, προκειμένου αρχικά να τις αποθηκεύσουν και στην συνέχεια να τις προμηθεύσουν στα άλλα μέλη της οργάνωσης. Η διακίνηση των ναρκωτικών στους τελικούς χρήστες, πραγματοποιούνταν με ταξί από τον 50χρονο.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.161 γραμμάρια κοκαΐνη, μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 12.755 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, δύο ζυγαριές ακριβείας και δεκατρία κινητά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment