PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξάρχεια: Επίθεση με μαχαίρι σε Λιμενικούς και Εισαγγελέα


Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν στα Εξάρχεια άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στην οδό Καλλιδρομίου.

Δύο Λιμενικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ τους έκλεψαν και τον οπλισμό τους. Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε, υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας και ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης.

Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 40-50 αντιεξουσιαστών.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους Λιμενικούς, με τον έναν να μεταφέρεται και στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να τους κλέψουν και τα τσαντάκια τους στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να ξεφύγει η μια εκ των δύο γυναικών που είχαν συλλάβει στην οικία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment