PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εν αναμονή του Ρισβάνη ο Ατρόμητος


Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της παραμονής του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, στο πλαίσιο της πώλησης του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό.

Οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει στον παίκτη την προσφορά τους και ό,τι συνεπάγεται σε αυτή (μπόνους, φιξ αποδοχές, ρήτρα σε περίπτωση πρότασης άλλων ομάδων) εδώ και περίπου μία εβδομάδα και περίμεναν την απάντηση του παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει (προφανώς περιμένοντας κάτι από το εξωτερικό) επιθυμία που η διοίκηση του Ατρόμητου τη σεβάστηκε, βάζοντας όμως και χρονικό όριο.

Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Ατρόμητος θα μπορέσει να τον περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού ούτως ή άλλως οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα, λόγω της συμμετοχής της στα προκριματικά του Europa League.

Έτσι, λοιπόν, το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του παίκτη, που καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του και μάλιστα σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment