PeristeriNews.gr
Διεθνή

Εντός διημέρου θα επανέλθει στην εκστρατεία της η Κλίντον


«Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες» εκτιμά η Χίλαρι Κλίντον, ότι θα επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία της, μετά την αδιαθεσία που παρουσίασε την Κυριακή, λόγω πνευμονίας.

Τα τηλεοπτικά πλάνα και οι φωτογραφίες με την υποψήφια των Δημοκρατικών να μπαίνει υποβασταζόμενη σε ένα από τα βαν της συνοδείας της, αναζωπύρωσαν τις ανησυχίες σχετικά με την πραγματική κατάσταση της υγείας της, φέρνοντας στο πολιτικό προσκήνιο του ενδιαφέροντος το ζήτημα της υγείας των προεδρικών υποψηφίων.

Σε χθεσινοβραδινή τηλεφωνική συνέντευξή της στο CNN, η Κλίντον αναγνώρισε ότι παρέβλεψε τη σύσταση της γιατρού της για ξεκούραση. «Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και προφανώς θα έπρεπε να ξεκουραστώ νωρίτερα» δήλωσε. Πρόσθεσε ακόμη ότι θέλει να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία της όσο το δυνατό γρηγορότερα, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα γίνει «μέσα στο επόμενο διήμερο».

Η 68χρονη Κλίντον ανέφερε ότι είχε παρόμοια περιστατικά με την υγεία της, άλλες δύο φορές. «Μπορώ να θυμηθώ δύο φορές. Είναι κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Είμαι ενήμερη γι’ αυτό και μπορώ να το αντιμετωπίσω» είπε.

Από την πλευρά της, οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας της, παραδέχτηκαν ότι άργησαν να γνωστοποιήσουν τη διάγνωσή της με πνευμονία, μετά το περιστατικό της Κυριακής, ενώ είχε διαγνωστεί με λοίμωξη των πνευμόνων την Παρασκευή.

«Γίνεται φανερό εκ των υστέρων ότι θα μπορούσαμε να χειριστούμε την κατάσταση καλύτερα, δημοσιοποιώντας την κατάσταση της υγείας της, νωρίτερα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κλίντον Μπράιαν Φάλον στο MSNBC.

Τόσο η Κλίντον, όσο και ο 70χρονος Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, δηλώνουν την πρόθεσή τους να δημοσιοποιήσουν περισσότερα για την κατάσταση της υγείας τους τις επόμενες ημέρες. Οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο προεδρικών υποψηφίων βρίσκονται στην τελική ευθεία, με δεδομένη τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, στις 8 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment