PeristeriNews.gr
Οικονομία

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά


Με εντατικούς ρυθμούς θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς το προσεχές διάστημα και μετά το τέλος των εορτών.

Με εντατικούς ρυθμούς θα εξακολουθήσουν να πραγματοποιούνται οι έλεγχοι σε όλο το εύρος της αγοράς το προσεχές διάστημα και μετά το τέλος των εορτών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ήδη λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις για την σωστή οργάνωση των κλιμακίων μέχρι και το Μάρτιο του 2011.

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος επιτήρησης της αγοράς και σε ό,τι αφορά στα βιομηχανικά προϊόντα αποφασίστηκε η έγκριση του προγράμματος ελέγχων για το τρίμηνο Δεκέμβριος 2010 – Φεβρουάριος 2011.

Εγκρίθηκε το Μητρώο Ελεγκτών παραγωγικής λειτουργίας του έργου, έγινε η ανάθεση εφαρμογής των ελέγχων στις εμπλεκόμενες διευθύνσεις, (4 ΚΒΠ και ΥΒ), ώστε σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας της γενικής γραμματείας Βιομηχανίας, να επιλέγουν τα κλιμάκια ελέγχου, βάσει της διαθεσιμότητας και των προσόντων των ελεγκτών, τα προϊόντα ανά οδηγία ή εθνικό κανονισμό, τα σημεία ελέγχου, τις ημερομηνίες ελέγχου και τις προγραμματισμένες δειγματοληψίες για εργαστηριακές δοκιμές.

Η σχετική απόφαση φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας κ. Αλ. Φούρλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Μείωση τιμών σε επτά κατηγορίες προϊόντων – Οι αυξήσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Leave a Comment