PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εντάσεις στη δίκη του ηθοποιού για βιασμό οδηγού ταξί


Με εντάσεις συνεχίζεται και σήμερα η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων κατηγορητηρίου με τον ψυχίατρο Ορέστη Γιωτάκο,  τεχνικό σύμβουλο που διορίσθηκε από την  πολιτική αγωγή, να καταθέτει ότι ο οδηγός ταξί “εχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων”.

Όπως υποστήριξε ο μάρτυρας,  ο 28χρονος οδηγός ταξί  επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό. «Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης», είπε ο μάρτυρας προσθέτοντας:

«Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Αυτή  τη περίοδο επαναβιωνει στιγμές και φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορηγήσει αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης. …Απορώ πώς οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο».

Με την έναρξη της δίκης ο κατηγορούμενος ηθοποιός γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι θα καταθέσει μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου, η οποία σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε κάνει λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment