PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ενθουσίασαν τα μικρά φυντανάκια του στίβου


Περίπου 800 παιδιά, πήραν μέρος στους αγώνες κλασσικού αθλητισμού των Δημοτικών Σχολείων Χαιδαρίου

Στον αριθμό ρεκόρ των 800 παιδιών έφθασε η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Κλασσικού Αθλητισμού των Δημοτικών Σχολείων στο δήμο Χαϊδαρίου, που οργάνωσε ο Δ.Α.Ο.Χ στο πρώτο αθλητικό κέντρο.

Οι αγώνες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους και η πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Χ Δήμητρα Χαντζή, εξέφρασε την ικανοποίηση της: «Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσοι εθελοντικά και έχοντας ως προτεραιότητα την προσφορά τους στα παιδιά της πόλης, εργάσθηκαν και συνέβαλαν τα μέγιστα για την εξαιρετικά επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων» ήταν τα λόγια της μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δ.Α.Ο.Χ. παρά τις περικοπές και την έλλειψη προσωπικού, πραγματοποιήθηκαν όλα τα προγράμματα (ποδόσφαιρο, τένις, κολύμβηση, γυμναστική γυναικών, και προγράμματα τρίτης ηλικίας).

Ιδιαίτερα όσον αφορά το κολυμβητήριο, που άνοιξε και πάλι τις πύλες του για τους δημότες η κα Χαντζή επισήμανε ότι «πλέον παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Κι αυτό γιατί αυξήθηκαν, πρώτον οι διαδρομές που διατίθενται σε όσους το επιθυμούν, δεύτερον οι ώρες λειτουργίας καθημερινά καθώς και οι ημέρες, αφού πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κολυμπούν και το Σάββατο και κυρίως όση ώρα το επιθυμούν.

Επιπλέον το κολυμβητήριο για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και τον Αύγουστο. Επόμενο, ήταν λοιπόν και η συμβολή των αθλουμένων να αυξηθεί συμβολικά. Εν τούτοις, εκπτώσεις παρέχονται στους τρίτεκνους, πολύτεκνους και μέλη ΚΑΠΗ.

Η επιλογή να λειτουργήσει το κολυμβητήριο μόνο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής, αποδείχθηκε σωστή ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά τα προβλήματα του παρελθόντος.

Η εκτίμηση των ειδικών είναι ότι με τα έργα αναβάθμισης θα υπάρξει εξοικονόμηση, που υπολογίζεται στο 50% των εξόδων λειτουργίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment