PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ενημερωτική επιστολή της Ελένης Ξεκαλάκη-Καραμανλή


Ενημερωτική επιστολή της πρώην Συμβούλου Δημάρχου Περιστερίου στο peristerinews.gr.

Διαβάστε την ενημερωτική επιστολή της πρώην Συμβούλου Δημάρχου Περιστερίου στο peristerinews.gr:

1) Αγαπητοί συντελεστές του Peristerinews,όπως κι εσείς αναδείξατε μέσα από την διαδικτυακή σας εφημερίδα κάνοντας άμεσα γνωστό στους αναγνώστες σας το σοβαρό πρόβλημα της υποχώρησης του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο του Μελισσίου Κορινθίας(Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη) το οποίο αρχικά αντιμετωπίστηκε με παράκαμψη αλλά σύντομα αποκαταστάθηκε,έτσι κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι την υποχρέωση να σας πληροφορήσω προς ενημέρωση των αναγνωστών σας,πως στις 04/09/2015 ημέρα Παρασκευή κ ώρα 1:30μμ στο εικονιζόμενο σημείο του Μελισσίου,είχαμε συνάντηση με τον προιστάμενο, συντελεστές και στελέχη της αρμόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοπονήσσου, καθώς επίσης και τους δύο -εν αναμονή- αναδόχους του μεγάλου έργου που με εντολή του Περιφερειάρχη κ.Πέτρου Τατούλη ξεκινάει άμεσα.

Η Μελέτη έχει ολοκληρωθεί, τα χρήματα διασφαλίστηκαν κι έτσι το έργο αποτελούμενο από τρεις άξονες, θα συμπεριλάβει αφ’ενός την πλήρη αποκατάσταση της υποχώρησης οδοστρωμάτων, αφ’ετέρου το μείζον θέμα Διάσωσης -Προσβασιμότητας αλλά και μερικού εξωρραισμού Παραλίας.

Θα ξεκινήσει από τη Λυκοποριά καταλήγοντας στα Μαύρα Λιθάρια (έως εκεί που ξεκινά η Αχαία). Το κλίμα της Συνάντησης ήταν εξαιρετικό… πληροφορώντας τον Προιστάμενο πως… το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ έχει άρρηκτους δεσμούς με το ΜΕΛΙΣΣΙ και τις γύρω περιοχές…

2) Κατέληξε χθες 30/09/2015 ο ιεροπρεπής και σεμνός πατέρας Δημήτριος Αβοκάτης.

Ιερούργησε επί σειρά δεκαετιών στον Απ.Παύλο Περιστερίου. Πήρε απολυτήριο από τη Μητρόπολη Περιστερίου πρίν 10 χρόνια περίπου όπου συνταξιοδοτημένος πια και μένοντας στο Μελίσσι Κορινθίας, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ τις υπηρεσίες του στην Ιερωσύνη σε Ναούς και σε χωριά που δεν δύνατο η Μητρόπολη Κορινθίας να τοποθετήσει κληρικούς με την άδεια βεβαίως του Μητροπολίτη κκ.Διονυσίου.

Τα τελευταία 5 χρόνια, μετά τον Μακαριστό π.Γεώργιο, πάσχιζε με όλες του τις δυνάμεις, Εθελοντικά πάντα να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό του ιερ.προιστάμενου του περικαλλέστατου Ναού του Αγ.Δημητρίου Μελισσίου…

Τις τελευταίες εβδομάδες όπου..η μάχη νικιόταν..ζήτησε να βρίσκεται στο αγαπημένο του Περιστέρι..για να ψαλλεί στον Απόστολο των Εθνών που με τόση θέρμη υπηρέτησε..

Η ΑΚΟΛΟΥΘΊΑ του λοιπόν,θα τελεσθεί σήμερα 01/10/2015 στις 4:00μμ στον Ι.Ναό Απ.Παύλου Νέων Σεπολίων.Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Περιστεριώτικης γης που θα τον σκεπάσει σε λίγο..Αιωνία η Μνήμη του..

Με τιμή,

Ελένη Ξεκαλάκη-Καραμανλή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment