PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενημέρωση του Συλλόγου εργαζόμενων Δήμου Περιστερίου για την κατάληψη


Ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Δήμου Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη στο γκαράζ και τους συμβασιούχους.

Αναλυτικά:

Από την Δευτέρα το πρωί ο Σύλλογος μας συμμετείχε δυναμικά στην κατάληψη στο γραφείο του υπουργού αλλά και στην κατάληψη του Δημοτικού Γκαράζ, αντιδρώντας στην άδικη απόλυση των συναδέλφων συμβασιούχων – παρατασιούχων.

Σε συνεννόηση με τους 13 συναδέλφους που αντιμετωπίζουν το προβλημα στον Δήμο μας καθορίσαμε το πλαίσιο δράσης.

Κάναμε σαφές σε ανοιχτό Δ.Σ. την στήριξη μας και παράλληλα τονίσαμε ότι εχθρός μας δεν είναι η τοπική κοινωνία αλλά η απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης.

Σε νέο Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη ανανεώσαμε την συνέχιση της κατάληψης έως Τετάρτη βράδυ και φυσικά την αγωνιστική συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργία και πορεία της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. την Πέμπτη.

Όμως οι γνωστοί Μετρ της παραπληροφόρησης, της λάσπης και της διάσπασης ξαναχτύπησαν.

Όπως πάντα με μοναδικό σκοπό το κομματικό τους όφελος, αφού ως γνωστό, αγώνα που δεν το καπελώνουν δεν τον αναγνωρίζουν.

Οι έμποροι ελπίδας συνεχίζοντας την γνωστή τους πλέον τακτική και εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την αγωνία των συναδέλφων υπόσχονται πράγματα που ποτέ δεν υλοποιούν όπως επανελημένος έκαναν και στο παρελθόν με τα 2μηνα, 5μηνα κ.ο.κ.

Παραπλανώντας και παρασύροντας τους παρατασιούχους δήλωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τον Σύλλογο Εργαζόμενων και αθέτησαν όλες τις προσυμφωνημένες κινήσεις μας .

Έβγαλαν μάλιστα κοινή (;) ανακοίνωση χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, όπου λίγο η πολύ εχθρός τους και υπαίτιος για τις απολύσεις δεν είναι η κυβέρνηση αλλά τα μέλη της πλειοψηφίας του Συλλόγου.

Στην ταραχή τους πάνω , μας βάφτισαν και με άλλο όνομα παράταξης, αφού φαίνεται τους έχει γίνει συνήθεια η Ήττα τόσο από εκείνους όσο και από εμάς.

Συνάδελφοι, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε τι πρεσβεύει και πως κινείτε ο καθένας μας.

Εμείς ως προεδρείο του Δ.Σ. δηλώνουμε αμετακίνητοι στην ήδη υπάρχων απόφαση μας και θα στηρίξουμε μέχρι τελευταίο λεπτό με συνδικαλιστική κάλυψη την κατάληψη των  13ων απολυμένων συναδέλφων μας και ας μην το θέλουν όπως διαδίδουν κάποιοι.

Ότι δεσμευόμαστε δεν το αλλάζουμε.

Ενημερώνουμε ότι για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη χρειαστεί μετά και το τέλος της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης , θα το αποφασίσουμε μαζί σε ανοιχτή συνέλευση με ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Γκαράζ που είναι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Το Προεδρείο του Συλλόγου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment