PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα smartphones για το 2020


Η νέα χρονιά φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο χώρο των smartphones, παρόλο που το 2019 είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως η χρονιά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων.

Ο κόσμος βγαίνει από μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά στον χώρο των smartphones και μπαίνει σε μία νέα εποχή, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου σημαντική για τις εξελίξεις στην φορητή τεχνολογία που μας συντροφεύει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι μόνο τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2020 από τους μεγάλους κατασκευαστές, αλλά και οι γενικές τάσεις που διαμορφώνονται σε όλες τις κατηγορίες.

Η τεχνολογική επιθεώρηση του New Atlas δημοσιεύει μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αγοράς των smartphones μέσα στο 2020. Μία κεντρική τάση που φαίνεται να διαμορφώνεται είναι εκείνη της πτώσης των τιμών, καθώς μέσα στο 2020 εκτιμάται ότι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερη τεχνολογία σε χαμηλότερες τιμές. Τα high end smartphones θα παραμένουν ακριβές προτάσεις, αλλά πάντοτε θα κυκλοφορούν και οι εκδόσεις Lite με ελαφρώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά και αρκετά πιο προσιτό χαρακτήρα.

Πέρα από τη σχέση κόστους προς απόδοση, τα smartphones του 2020 θα χαρακτηρίζονται από την αυξημένη αυτονομία, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να διαφαίνεται ως τάση από το 2019. Επίσης, το λογισμικό των τηλεφώνων, τόσο τα λειτουργικά συστήματα όσο και οι ψηφιακοί βοηθοί αναμένεται να γίνουν πιο έξυπνα, κάτι που θα φανεί από τα όσα θα παρουσιαστούν μέσα στο 2020.

Οι τάσεις που διαμορφώνονται δείχνουν ότι εξελίξεις θα έχουμε τη χρονιά αυτή και στο πεδίο των συσκευών με αναδιπλούμενη οθόνη, αφού περισσότεροι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τέτοια μοντέλα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εκτιμάται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες και θα καταφέρουν να διαφοροποιηθούν από το πλήθος των συσκευών, μιας και η ομοιομορφία είναι κάτι που έχει αρχίσει να κουράζει όσους αναζητούν ένα νέο κινητό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment