PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ενίσχυση άγονων γραμμών


Σε επανασχεδιασμό των δρομολογίων για τις άγονες γραμμές σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε από τη Σαμοθράκη ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γ.Διαμαντίδης.

Σε επανασχεδιασμό των δρομολογίων για τις άγονες γραμμές σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε από τη Σαμοθράκη ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Γ.Διαμαντίδης, απαντώντας σε αιτήματα φορέων και κατοίκων της περιοχής προς τον πρωθυπουργό για καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Ο υπουργός έκανε γνωστό πως το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε επιπλέον 8 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του προϋπολογισμού των άγονων γραμμών, ο οποίος για το 2011 προβλέπει 91,2 εκατομμύρια ευρώ.

Υποστήριξε δε, πως όταν επιστρέψει από την Κίνα θα συζητήσει με τον υπουργό Οικονομικών για να δουν με ποιό τρόπο και με πόσα χρήματα θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι άγονες γραμμές, εξάλλου, όπως είπε, αυτή είναι και η επιθυμία του πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε άμεση προκήρυξη επαναληπτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών που τώρα καλύπτονται με παρατάσεις από τις παλαιές συμβάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment