PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμπορική αγορά Περιστερίου – Ένα υπαίθριο mall στην καρδιά της πόλης


Ένα πολύ βασικό στοιχείο που κάνει μια πόλη ιδανική για έναν πολίτη είναι η εμπορική αγορά της και δεν είναι κρυφό ότι το Περιστέρι τη διαθέτει.

Όσοι γνωρίζουν καλά την πόλη αλλά και όσοι την έχουν επισκεφθεί έστω και για πρώτη φορά κόλλησαν με την εμπορική αγορά και συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους εκεί.

Μιλάμε για την αγορά που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με τον εμπορικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και τα κάθετα στενά όπως η Σαρανταπρόρου, η Καραθεοδωρή, η Δήλου, η Θουκυδίδου, η Σεβαστείας κ.α.

Πρόκειται για μια αγορά που έχει φτιάξει το όνομα της εδώ και πολλά χρόνια αλλά μέρα με τη μέρα αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές ειδικότερα και στην εποχή μετά την πανδημία.

Η δυναμική της οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει όλα τα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων ρουχισμού, ηλεκτρονικών ειδών, τηλεφωνίας και πολλών άλλων προϊόντων κάτι που βοηθάει τον καταναλωτή.

Υπαίθριο mall

Όχι αδίκως έχει χαρακτηριστεί ως ένα υπαίθριο mall που μπορείς να βρεις τα πάντα και να κάνεις τα ψώνια σου γρήγορα και σε πολύ καλές τιμές.

Στα αρνητικά της κεντρικής εμπορικής αγορά τίθεται το παρκάρισμα που λόγω των καταστημάτων και των σταθμών Μετρό είναι δύσκολο ειδικά στις ώρες αιχμής.

Μεγάλη επισκεψιμότητα από το Μετρό

Δεν είναι άγνωστο ότι πλέον το Περιστέρι αποτελεί σημείο προορισμού για ψώνια και διασκέδαση και πολλοί το επισκέπτονται μέσω των σταθμών Μετρό.

Η εμπορική αγορά κορυφαίος τομέας της πόλης σε δημοσκόπηση

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν και από δημοσκόπηση που διενέργησε πρόσφατα το PeristeriNews.gr όπου σε δείγμα 486 απαντήσεων η εμπορική αγορά έλαβε (31.28%) ως ο καλύτερος τομέας στο Περιστέρι.

Οι υπόλοιπες εμπορικές αγορές της πόλης

Το ότι η εμπορική αγορά του κέντρου είναι μια από τις καλύτερες στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι και οι γειτονιές στο Περιστέρι δεν διαθέτουν εξαιρετικά καταστήματα και αγορές.

Στον Άγιο Ιερόθεο, το Λόφο Αξιωματικών, το Μπουρνάζι και την Ανθούπολη θα συναντήσετε εξίσου μεγάλες αγορές με καταστήματα που έχουν προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment