PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ελπίδες για εκτόνωση της κρίσης με τους φορτηγατζήδες


Μετά τη συνάντηση που είχαν οι μεταφορείς με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Β΄ Αθηνών Μιχάλη ΧρυσοχοΐδηΕλπίδες για εκτόνωση της κρίσης φαίνεται πως υπάρχουν πλέον μετά τη συνάντηση που είχαν οι μεταφορείς με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς ο κ. Τζωρτζάτος εξερχόμενος με χαμόγελο δήλωσε πως όταν υπάρχουν καλές προθέσεις τότε οι συναντήσεις είναι σύντομες και σε καλό κλίμα. Μετά τη συνάντηση αυτή οι μεταφορείς συνεδριάζουν προκειμένου να χαράξουν την πορεία τους και θεωρείται πολύ πιθανό να δώσουν ένα τέλος στη λεγόμενη μάχη της νταλίκας.

Οι μεταφορείς άλλωστε βλέπουν μέρα με τη μέρα ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο με αυτή την τακτική, αλλά από την άλλη δεν θέλουν να φανούν οι ηττημένοι της υπόθεσης.

Στην ουσία τα λόγια του κ. Τζωρτζάτου για θετικό κλίμα δείχνει ότι οι μεταφορείς πήραν κάτι από τον κ. Χρυσοχοΐδη και αυτό φαίνεται πως ειναι κάποια ενθαρρυντική διάταξη στον νέο Αναπτυξιακό νόμο.

Από σήμερα πάντως οι μεταφορείς άλλαξαν στάση και δεν έκλειναν δρόμους, αλλά σε πολλά μπλόκα οι οδηγοί αφαιρούν τις πινακίδες από τα φορτηγά έτσι ώστε οι αρχές να μην ξέρουν σε ποιόν ανήκουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment