PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερος ο καταδικασθείς για ασέλγεια ανηλίκων


Ελεύθερος θα παραμείνει ο γυμναστής ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανηλίκων αγοριών στο Ρέθυμνο, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ο πρώην προπονητής παιδικών τμημάτων μπάσκετ, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή 401 χρόνων (εκτιτέα 25) και είχε αποφυλακιστεί στις 22 Απριλίου έχοντας εκτίσει μόλις 8,5 χρόνια από την ποινή του.

Λίγα 24ώρα μετά την αποφυλάκισή του ο Νίκος Σειραγάκης συνελήφθη για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Συγκεκριμένα, ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Μενεμένης.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και συνεπώς κατέληξε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και 25 ημέρες.

Πάντως, σε λίγες ημέρες, αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει την έφεση που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας κατά του βουλεύματος με το οποίο ο πρώην γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment