PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερος αφέθηκε ο Απ.Γκλέτσος


Σε τακτική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας στις 6 Απριλίου θα δικαστεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε τακτική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας στις 6 Απριλίου θα δικαστεί ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι προσήχθη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη που του απήγγειλε κατηγορίες συνελήφθη για το άνοιγμα του παράδρομου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας.

Αμέσως μετά ο κ. Γκλέτσος αφέθηκε ελεύθερος.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον Απόστολο Γκλέτσο.

Στο δήμο της Στυλίδας, όπου ο κ. Γκλέτσος είναι δήμαρχος, παρέμειναν κλειστές όλες οι υπηρεσίες και τα καταστήματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής έφθασαν με λεωφορεία στη Λαμία.

Σύμφωνα με την απόφαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτη απορρίπτονται οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης του κ. Γκλέτσου περί ειδικής δωσιδικίας.

Ετσι, η δίκη θα εξελιχθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και όχι στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, όπως ζητούσε η υπεράσπιση του δημάρχου Στυλίδας.

“Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι τότε που όλοι οι κάτοικοι θα αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση μέσα στο δήμο τους”, υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος και κάλεσε τους συμπατριώτες του “να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να βρουν το δίκιο τους”.

Στο μεταξύ, έπειτα από συμφωνία του Υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία “Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο”, θα δοθούν χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment