PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι


Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, έπειτα από την 12ωρη απολογία της ενώπιον των εισαγγελικών αρχών για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στο υπόμνημα με τις εξηγήσεις που είχε καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας υποστήριζε ότι η ίδια έπραξε το καθήκον της, τονίζοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια δεν φέρει ευθύνη για την τραγική κατάληξη.

Η πρώην περιφερειάρχης βρισκόταν ανάμεσα στους 20 κατηγορούμενους στην υπόθεση που αντιμετωπίζουν κατηγορίες, κατά περίπτωση, για εμπρησμό από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Ήδη, για την υπόθεση έχει απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ενώ στον δήμαρχο Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment