PeristeriNews.gr
Media

«Ελευθεροτυπία» προσωρινή δέσμευση του τίτλου της


Αποφάσισε χθες το Πρωτοδικείο της Αθήνας

Την προσωρινή δέσμευση του τίτλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» αποφάσισε χθες το Πρωτοδικείο της Αθήνας κάνοντας δεκτό το αίτημα των εργαζομένων, που παρενέβησαν στη διαδικασία για την υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω της αποχής των δικηγόρων, για τις 7 Μαρτίου 2012 και ανανέωσε την ισχύ της προσωρινής διαταγής προστατεύοντας από όλα τα καταδιωκτικά μέτρα την ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Μάνια Τεγοπούλου και τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας Χ. Κ. Τεγόπουλος που εκδίδει την εφημερίδα.

Ωστόσο, από την ομπρέλα της προσωρινής διαταγής εξαιρούνται ρητά, σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα. Χθες, εξάλλου, κυκλοφόρησε απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία».

Σε αυτό δημοσιεύθηκε και κείμενο 130 διανοουμένων «για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας». Με επιστολή που απέστειλε προς «ΤΑ ΝΕΑ», η γνωστή συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη, που φέρεται να συνυπογράφει το κείμενο, διευκρινίζει ότι δεν είχε εγκρίνει τη συμπερίληψη του ονόματός της στον κατάλογο, τονίζοντας ότι αρκετό καιρό τώρα έχει επιλέξει να μην υπογράφει κανένα πολιτικό κείμενο, έστω κι αν αγωνιά για όσα συμβαίνουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment