PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΛΑΣ: Νέα επιχείρηση κατά των ναρκωτικών


Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε χθες για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων και τη γύρω περιοχή, καθώς και σε παράδρομους του Οικονομικού Πανεπιστημίου (οδός Αντωνιάδου).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 625,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 926 πακέτα τσιγάρων, 119 συσκευασίες καπνού, 375 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων και του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ, που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους, καθώς και να αποτρέψει τη δημιουργία «στεκιών» χρηστών ναρκωτικών, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Επιπλέον προσήχθησαν 16 άτομα, εκ των οποίων επτά αλλοδαποί και εννέα ημεδαποί, για έλεγχο της δικαστικής ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment