PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτροχιασμός τρένου με ένα νεκρό


Νεκρός ανασύρθηκε ο ένας από τους τρεις εγκλωβισμένους στο βαγόνι του τρένου που εκτροχιάστηκε, χθες, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στην περιοχή της Ανδρίτσας, στο Αργος.

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες, είναι ο απολογισμός του δυστυχήματος από τον εκτροχιασμό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 1426, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άργους – Τρίπολης. Στις 10 περίπου, χθες βράδυ, εκτροχιάστηκε λίγο πριν το σιδηροδρομικό σταθμό Αχλαδοκάμπου, μετά από στροφή και με επτά άτομα να επιβαίνουν στην αμαξοστοιχία.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο δύσβατο σημείο, λίγες ώρες αργότερα, ανέσυραν ένα 44χρονο επιβάτη νεκρό και απεγκλώβισαν δύο ακόμα επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί στο βαγόνι.

Τραυματίες είναι ένας 50χρονος κι ένας 47χρονος, υπάλληλοι του ΟΣΕ. Επίσης ένας 36χρονος, ένας 30χρονος κι ένας 22χρονος, επιβάτες της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι νοσηλεύονται όλοι, εκτός κινδύνου, στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης.

Η τροχαία Άργους ενεργεί προανάκριση, ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ναυπλίου και διέταξε να συνεχιστεί η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Παράλληλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέστειλε όλα τα δρομολόγια στην γραμμή Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο – Τρίπολη και προχωρά μαζί με τον ΟΣΕ στην συγκρότηση επιτροπής για την διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια του εκτροχιασμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη τσάντα δίπλα στο Πολυτεχνείο

Peristeri News

Leave a Comment