PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εκπληκτικός για ακόμα μία φορά ο Περιστεριώτης Γρηγόρης Πολυχρονίδης


Πρωταθλητής Ελλάδας για 17η συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια, ανακηρύχθηκε ο Περιστεριώτης Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με Sport Assistant τη σύζυγό του Κατερίνα Πατρώνη, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, 4-8 Μαΐου 2018.

Ο κάτοχος τεσσάρων Παραολυμπιακών μεταλλίων, μόλις ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Μαδρίτης, απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι είναι ο κορυφαίος και ο κυρίαρχος του αθλήματος στη χώρα.

Στον τελικό αντιμετώπισε τη νέα του συμπαίχτρια, Αναστασία Πυργιώτη, με Sport Assistant την Ευτυχία Κυλιακούδη. Η αθλήτρια στην πρώτη της μόλις εμφάνιση σε αγώνες, κέρδισε όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας μέχρι και τον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Πολυχρονίδη.

Αφού ολοκληρώθηκε το Ατομικό αγώνισμα, οι δύο αθλητές συμμετείχαν μαζί στην ομάδα των «Αετών» και κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των Ζευγαριών της κατηγορίας, κερδίζοντας και τα πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής τους, Ανδρέας Κεραμίδας, μετά το πέρας του Πρωταθλήματος δήλωσε ότι με την αστείρευτη αγωνιστική ικανότητα και την τεράστια εμπειρία του Πολυχρονίδη σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ισχυρή θέληση της Πυργιώτη, είναι αισιόδοξος και πρόθυμος για πολύ σκληρή προπόνηση, με σκοπό την κατάκτηση μεταλλίων σε διεθνείς αγώνες και ιδιαίτερα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment