PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία»: Πανέτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Αύριο Δευτέρα (14/9) θα χτυπήσει για πρώτη φορά το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς ιδιαίτερης, αφού η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα προστασίας από τη διασπορά του, επιβάλλουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ώστε τα μαθήματα να γίνονται με πρωταρχικό κανόνα την ασφάλεια των μαθητών.

Τα εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» εργάστηκαν πυρετωδώς όλες τις προηγούμενες ημέρες, ώστε το σχολείο και οι συνθήκες μέσα σε αυτό, να είναι καθ’ όλα έτοιμα και απολύτως εναρμονισμένα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις εντολές του υπουργείου Παιδείας.

Μάλιστα προχώρησαν κι ένα βήμα παραπέρα, στην προσπάθειά τους να δώσουν ουσιαστικές λύσεις σε επιμέρους προβλήματα, ώστε να πετύχουν τον μέγιστο δυνατό βαθμό προστασίας και ασφάλειας.

Πέρα από τις απολυμάνσεις που έγιναν στους χώρους του σχολείου, τοποθέτησε διάφανα διαχωριστικά προστασίας στα θρανία των τάξεων, φροντίζοντας μάλιστα για την αποφυγή τραυματισμών.

Πρόκειται για διαχωριστικό με επιφάνεια πλέξι γκλας, η οποία θα καλύπτει τόσο το θρανίο, όσο και τη θέση κάθε μαθητή, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όπως αναφέρουν τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» είναι πανέτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διασφαλίζοντας με υπευθυνότητα την τήρηση των μέτρων προστασίας, για την υγεία και ασφάλεια των μαθητών μας!

Δείτε ένα μέρος από τις εργασίες:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment