PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία: Εκπαίδευση με 1 κλικ


Με ανακοίνωσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία και όλο το προσωπικό, αναφέρουν πως συνεχίζουν τη λειτουργία τους, προσκαλώντας σας αυτή τη φορά στο ανεξάντλητο ταξίδι της γνώσης μέσω διαδικτύου!

Οι μεγάλες δυνατότητες της ψηφιακής πλατφόρμας «EnterSchool», που συμπληρώνει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας, αξιοποιούνται καθημερινά  στον μέγιστο βαθμό από την ημέρα αναστολής λειτουργίας των σχολείων στο πλαίσιο της συλλογικής μας προσπάθειας, «Μένουμε Σπίτι».

Τα εύχρηστα εργαλεία των EnterScool, ClassRoom και  Big BlueButton χρησιμοποιούνται προγραμματισμένα είτε με την ασύγχρονη εκπαίδευση, (με ενσωμάτωση μαγνητοσκοπημένου και υποστηρικτικού υλικού), είτε με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς, αξιοποιώντας την υπηρεσία της τηλεδιάσκεψης (teleconference). Σε αυτή την περίπτωση η διδασκαλία προσομοιάζει με την τυπική διδασκαλία, καθώς η αμφίδρομη επικοινωνία εκπαιδευτή-εκπαιδευομένου υλοποιείται σε «πραγματικό χρόνο».

Όλοι οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία από την Α’ Δημοτικού έως και τη Γ’ Λυκείου έχουν πρόσβαση στα μαθήματά τους με ένα κλικ από το σπίτι τους!

 

Τέλος, τα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία τονίζουν «Μένουμε σπίτι με τα παιδιά μας και συνεχίζουμε την Εκπαίδευσή μας!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment