PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εκλογή εκπροσώπων στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού


Εκλέγονται οι ISLAM MD AMINUL (44) ψήφους, MAHMOOD KHALID (34) ψήφους, ARSHAD IQBAL (23) ψήφους και KYTSENYUK-REVAHA OKSANA (05) ψήφους.

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27η Μαρτίου τις ώρες 11.00 -13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων των μεταναστών στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.3852/2010.

Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείτο από τους υπαλλήλους του Δήμου: 1. Παναγιώτη Ζάρα 2. Αικατερίνη Βασιλείου και 3. Λουκία Θεοδωροπούλου Διανεμηθήκαν από τον ειδικό Γραμματέα κ. Ζάρα Παναγιώτη έντυπα ψηφοδέλτια στα οποία αναγράφονταν όλα τα ονόματα των Εκπροσώπων των Μεταναστών (σύνολο υποψηφίων έξι), οι οποίοι είχαν καταθέσει σχετική αίτηση στο Δήμο μέχρι την 23-03-2011 ημέρα Πέμπτη, σφραγισμένα με την στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου και μονογραμμένα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πολύδωρο Τσελέκα.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, ανοίχτηκε η κάλπη από την εφορευτική επιτροπή και βρέθηκαν εβδομήντα ( 70 ) φάκελοι που μονογράφησαν από την Εφορευτική Επιτροπή , δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες.

Μετά τη διαλογή, βρέθηκαν: Ψήφισαν: (70) Άκυρα/Λευκά ψηφοδέλτια: (03) Έγκυρα ψηφοδέλτια: (67).

Σύμφωνα με την καταμέτρηση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής: Έλαβαν : 1. ARSHAD IQBAL σταυροί: 23 2. ISLAM MD AMINUL σταυροί: 44 3. GJONAJ FRAN σταυροί: 02 4. KYTSENYUK-REVAHA OKSANA σταυροί: 05 5. MAHMOOD KHALID σταυροί: 34 6. MOHAMMAD INAYAT σταυροί: 02.

Κατά συνέπεια εκπρόσωποι για το Συμβούλιο ένταξης Μεταναστών εκλέγονται οι 4 πλειοψηφήσαντες, ως παρακάτω: 1. ISLAM MD AMINUL (44 ) ψήφους. 2. MAHMOOD KHALID ( 34 ) ψήφους 3. ARSHAD IQBAL (23 ) ψήφους 4. KYTSENYUK-REVAHA OKSANA (05 ) ψήφους.

Σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συγκροτηθεί το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, όπου εκτός από τους 4 εκλεγέντες εκπροσώπους των μεταναστών θα συμμετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των δημοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment