PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στον Α.Ο. Περιστερίου


Στην οριστική Γενική συνέλευση που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου και αφού προηγουμένως εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός στην συνέχεια εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το οποίο κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το Δ.Σ. αποτελείται από μερικούς παλιούς αλλά και πολλούς νέους παράγοντες οι οποίοι έδειξαν θέληση να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Σύλλογο.

Όλοι οι απερχόμενοι παράγοντες δήλωσαν στη γενική συνέλευση ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια έτσι ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει την πορεία του.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Λάμπρος Ιατρούδης, είχε διατελέσει παλιό μέλος Δ.Σ και έχει αγωνιστεί στην ομάδα.

Αντιπρόεδρος ο Ζαφειράτος Γεράσιμος.

Γενικός γραμματέας ο έμπειρος Καβρύκας – Ιατρού Νίκος.

Γενικός αρχηγός ο Τσιλεπής Δημήτρης, ταμίας ο επί σειρά ετών Κουλουρίδης Κων/νος , έφορος ο Κομνηνός Κων/νος , υπεύθυνος ακαδημιών Καραγιάννης Γιώργος , ειδικός γραμματέας Σωτηρίου Νίκος, μέλος Μούστης Δημήτρης και αναπληρωματικό μέλος ο Ηλιόπουλος Γεώργιος.

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. τόνισε :

“Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Επί πλέον καλούμε όλους τους παλιούς παράγοντες και μέλη της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε,  άλλωστε αυτό είναι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας … ενότητα και συλλογικότητα!”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment