PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εκκίνηση του Ολυμπιακού Ράλλυ από τον Δήμο Περιστερίου (video)


Θαυμασμός για τα καλοδιατηρημένα κλασικά μοντέλα

Οι λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων θαύμασαν μια σειρά κλασικών μοντέλων, που είχαν σαν αφετηρία την πόλη του Περιστερίου για το Εαρινό Ολυμπιακό Ράλλυ, όπου συνδιοργανώνουν οι Λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Classic Microcars Club, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστέριου.

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9:15 το πρωί από το χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου και διέσχισαν τους δρόμους της πόλης μας, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πεζούς και οδηγούς άλλων οχημάτων.

Τη σημαία εκκίνησης έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα, Τάσος Θεοδωράκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Τάτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Μιχαλόπουλος.


Τα 43 ιστορικά αυτοκίνητα κατευθύνονται με τελικό προορισμό το Γαλαξίδι περνώντας από Στεφάνη, Πύλη, Δάφνη, Ερυθρές, Καπαρέλι, Δόμβραινα, Θίσβη, Κυριάκι, Δίστομο, Αράχωβα, Δελφούς, Άμφισσα, και Αγία Ευθυμία.

Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο «Delpi Beach» της Ερατεινής.

Την Κυριακή ξεκινάει το δεύτερο σκέλος του αγώνα από την Ερατεινή στις 10:30’ και μέσα από Πέντε Όρια, Άμφισσα, Ιτέα, Δεσφίνα, Δίστομο θα τερματίσει στην Λειβαδιά στο καφέ Κούρος.

Τα πληρώματα θα αναμετρηθούν στην ακρίβεια δευτερολέπτων μέσα από 14 ειδικές διαδρομές και θα διανύσουν συνολικά περίπου 420χλμ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment