PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εκδηλώσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου (video)


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργάνωσε μια σειρά εκδηλώσεων για τους μικρούς μαθητές, που τους έφεραν σε επαφή με το βιβλίο, με αφηγήσεις παραμυθιών και πολλές άλλες δράσεις.

Την 1η Απριλίου 2011 μαθητές των σχολείων επισκέφθηκαν την αίθουσα της παιδικής βιβλιοθήκης «Βούλα Μανή». Κοντά τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που συνομίλησε μαζί τους και τους διάβασε παραμύθια.

Ο κ. Παχατουρίδης μιλώντας στους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ανέφερε ότι το Περιστέρι διαθέτει πλέον μια σύγχρονη και λειτουργική Δημοτική Βιβλιοθήκη, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για τους νέους ανθρώπους.


Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το γεγονός ότι οι μαθητές ζήτησαν από τον Δήμαρχο να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη με περισσότερα βιβλία, κάτι που τους υποσχέθηκε ότι θα επιτευχθεί άμεσα.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου τόνισε ότι στόχος των εκδηλώσεων ήταν να στρέψουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία στο βιβλίο και να τα βοηθήσουμε να αγαπήσουν το διάβασμα και να το θεωρούν χαρά.


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment