PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εισιτήρια του τελικού κυπέλλου Ελλάδας


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 25 και 15 ευρώ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 25 και 15 ευρώ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αύριο (Πέμπτη 28 Απριλίου) τα λιγοστά εισιτήρια των 40 ευρώ θα διατεθούν από το Τμήμα Διαχείρισης (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας από 12.00 μέχρι 20.00) και από το Δημαρχιακό Μέγαρο (από 09.00 μέχρι 15.00).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν και τους καλεί να εξαντλήσουν τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια ώστε να δημιουργήσουμε τη δική μας μεγάλη κερκίδα στο κορυφαίο ραντεβού της 88χρονης ιστορίας του συλλόγου μας.

To πρόγραμμα πριν από τον τελικό

Στο γήπεδο Περιστερίου, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Αύριο, νωρίς το μεσημέρι, οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο Περιστερίου.

Την Παρασκευή, παραμονή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα θα προπονηθεί στις 19.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Νωρίτερα την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 11.30 θα δοθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Δώνη και του αρχηγού Κώστα Νεμπεγλέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

* Την ερχόμενη Κυριακή στις 10.30 θα γίνει στην εκκλησία του Παλαιού Ταξιάρχη το 40νθημερο μνημόσυνο στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Νάστου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment