PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ειδικοί Φρουροί: Δεν υπάρχουν χρήματα για την ομάδα ΔΙΑΣ


Στο πρόβλημα της μικροεγκληματικότητας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 δήλωσε με αφορμή τον θάνατο ηλικιωμένης στην Κόρινθο ότι είναι τραγικό το γεγονός ότι «χάνονται ανθρώπινες ζωές για 5, 10 ή 20 ευρώ».

«Φωνάζουμε αλλά δεν μας ακούει κανείς» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτού του είδους την μικροεγκληματικότητα. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι μεγάλο μέρος των μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ «είναι ακινητοποιημένο γιατί θέλουν σέρβις. Οι συνάδελφοι δεν έχουν μηχανές. Από τις 850 μηχανές οι 500 είναι ακινητοποιημένες».

«Δεν υπάρχουν πόροι ώστε αυτή η ομάδα να ανανεωθεί και να τους δώσει τα μέσα. Αυτά τα παιδιά αγοράζουν στολές δικυκλιστών μόνοι τους. Είμαστε απογοητευμένοι, η πολιτεία δεν βοηθάει αυτά τα παιδιά» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα στατιστικά του υπουργείου είναι κουτάκια που είναι κάποιοι αριθμοί. Αυτοί οι αριθμοί δεν συμπίπτουν με την τρέχουσα καθημερινότητα γιατί πολλοί δεν καταγγέλλουν περιστατικά είτε γιατί βαρέθηκαν αφού έπεσαν θύματα επιθέσεων αρκετές φορές, είτε γιατί αποτρέπονται μηνύσεις κατ’ αγνώστων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment