PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Περιστερίου


Με το μήνυμα «Ποτέ η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τόσο μεγάλη…» ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

«Ο κορωνοϊός μας ανάγκασε να μένουμε ασφαλείς, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!», αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Έτσι, ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει την 46η Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Θριάσιο».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, ώρες 9:00 – 13:00 στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως).

Μπορείτε να κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701078, ώρες 9:00-15:00).

Όπως τονίζει ο Δήμος Περιστερίου, «συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment