PeristeriNews.gr
Περιβάλλον

Εθελοντές πότισαν στην Πεντέλη 43.000 δενδρύλλια


Τις δράσεις ποτίσματος ολοκλήρωσαν εθελοντές και εργαζόμενοι του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού.

Τις δράσεις ποτίσματος ολοκλήρωσαν εθελοντές και εργαζόμενοι του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) την Κυριακή, θέτοντας τις βάσεις για να διατηρηθούν στη ζωή τα 43.000 δενδρύλλια που φυτεύτηκαν την άνοιξη στις θέσεις «Ιταλικά Οχυρά» και «Γενικό Νοσοκομείο Παίδων» στην Πεντέλη.

Στη δράση συμμετείχαν υδροφόρες από τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Παλλήνης, Πεύκης, Λυκόβρυσης, Ραφήνας, Πικερμίου, Σπάτων, Αρτέμιδας, Χαλανδρίου, τον Σ.Π.Α.Π και την Περιφέρεια Αττικής, εθελοντές και εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π και των Δήμων μελών του Συνδέσμου, με αφετηρία το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Από εκεί σε μικρές ομάδες διασκορπίστηκαν στις πλαγιές δίνοντας με τις μάνικες δύναμη στα δεντράκια για να αναπτυχθούν.

Στο πλευρό εθελοντών και εργαζομένων βρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Σ.Π.Α.Π και εκπρόσωποι των Δήμων μελών, ενώ ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου σε μήνυμά ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια.

«Με το τρίτο αυτό πότισμα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον περασμένο Μάρτιο. Όλοι μαζί βάλαμε τα θεμέλια για να μπορέσουν τα δεντράκια αυτά να δυναμώσουν και να αναπτυχθούν», ανέφερε ο κ. Πατούλης σε σχετικές του δηλώσεις.

ΠΗΓΗ:econews

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι εταιρείες πλαστικών εξαπάτησαν το κοινό σχετικά με την ανακύκλωση

Peristeri News

Οι πολικές αρκούδες σε κίνδυνο λιμοκτονίας

Peristeri News

Ο φετινός Ιανουάριος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά

Peristeri News

Leave a Comment