PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εγκαινιάστηκε το 2ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Ιλίου


Στην περιοχή της Παλατιανής

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εγκαινίασε, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010, το δεύτερο Δημοτικό Γυμναστήριο που δημιουργήθηκε από το Δήμο στη συμβολή των οδών Παλατιανής και Ξυλούρη, στην περιοχή της Παλατιανής.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο απευθύνεται σε όλους τους αθλούμενους πολίτες του Ιλίου, τόσο στους συμμετέχοντες στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού όσο και στα μέλη των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Το Γυμναστήριο στελεχώνεται από τρεις καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι θα επιβλέπουν τους αθλούμενους και θα μεριμνούν για την ασφαλή εκγύμνασή τους και θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, βράβευσε τους αθλητές και τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου που διακρίθηκαν κατά την περίοδο 2009-2010.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ιλίου, Πρόεδροι και μέλη των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης, αθλητές καθώς και πλήθος δημοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment